×
Palmotićeva 5, 11103 Beograd

Servis mobilnih telefona

ZAMENA STAKLA (REPARACIJA EKRANA) / TOUCHSCREEN / DISPLEJ

Mobilni telefon

Najčešće pitanje koje nam naše mušterije postavljaju jeste da li je moguće zameniti samo staklo ili samo touchscreen ili pak mora da se menja kompletan displej?

Kod novijih modela mobilnih telefona, ekran sadrži dve komponente:

Staklo ili touchscreen

Zamena samog stakla na mobilnom telefonu moguća je samo za određene modele mobilnih telefona. Najčešće zamena stakla podrazumeva i zamenu touchscreen-a. Upravo staklo koje je Vama naprslo jeste najčešće touchscreen, tako da su ove dve stvari vrlo usko povezane i najčešće ih proizvođači prave zajedno kao jednu jedinicu koja se ne može odvojiti.

Displej

Ispod samog ekrana ili touchscreen-a se zapravo nalazi displej koji nam pruža grafički prikaz. Oštećen displej je najlakše uočljiv kvar. Najčešće se manifestuje kao prikaz razlivenih boja ili jednostavno gubitkom čitave slike. Bitno je naglasiti i da zamena displeja u većini slučajeva ne zahteva i zamenu touchscreen-a ukoliko površinski sloj nije razbijen.

U našoj ponudi možete pronaći

Reparirane Iphone displeje

Original Huawei displeje

Original Samsung displeje

BATERIJE / KONEKTOR PUNJENJA

Baterija

Primetili ste da Vam se baterija previše brzo prazni ili da joj treba previše vremena da se napuni. Upravu ste, Vašoj bateriji najverovatnije treba zamena.

Za početak je bitno razumeti da postoje dve vrste baterija:
­-Removable battery (može se ukloniti)
-Non-removable battery (ne može se ukloniti) – integrisane baterije

Baterije koje možete ukloniti se najčešće mogu pronaći u starijim modelima mobilnih telefona. Zamena ovih vrsta baterija je prilično jednostavna i možete je obaviti sami, bez ikakvih poteškoća. Međutim, ukoliko Vaš mobilni telefon ima integrisanu bateriju ne bismo Vam preporulili da pokušavate sami da je zamenite. Upravo da ne bi došlo do dodatnih oštećenja posetite nas, a mi ćemo Vam na stručan način pružiti ovu uslugu. 

U nekim slučajevima se može dogoditi da problem nije u samoj bateriji, već u konektoru punjenja. Ne brinite, i za ovakvu vrstu problema imamo rešenje.

Upravo iz navedenih razloga u našoj ponudi možete pronaći:

Original iPhone baterije

Ugradne baterije

Konektore punjenja

MIKROFON / BUZZER / SLUŠALICA

Još jedno pitanje koje se često javlja jeste, da li mi je zvučnik ili mikrofon u kvaru?

– Ako Vi ne čujete ništa, a sagovornik Vas čuje normalno u pitanju je kvar zvučnika. Ako Vi glas čujete slabo ili Vam u slušalici krči takođe je zvučnik u pitanju.
– Ako Vi čujete dobro, a Vaš sagovornik Vas ne čuje onda je u kvaru mikrofon.
– Kada Vam telefon ne zvoni problem je u posebnom zvučniku za zvono tzv. Buzzer-u.

U našoj ponudi možete pronaći usluge popravke:

Mikrofona

Buzzer-a

Slušalice

SOFTWARE

Usluge koje nudimo:

Flešovanje
Flešovanje telefona obično podrazumeva zamenu kompletnog softvera koji se nalazi u njemu.

Dekodiranje
Još ga nazivamo i otključavanje mobilnih telefona. Predstavlja proces uklanjanja šifre, operatera ili korisnika, nakon kojeg možete koristiti svoj mobilni telefon sa SIM karticom bilo kog operatera. Najčešće mobilne telefone koje kupite recimo preko VIP paketa ne možete koristiti sa MTS ili Telenor karticom unutra. Upravo tada dolazi do potrebe za dekodiranjem telefona.

FRP (Factory Reset Protection)
Zaštita podataka na mobilnom telefonu u slučaju da je Vaš telefon ukraden ili izgubljen.Aktivira se automatski, kada podesite svoj Google nalog. Nažalost, dešava se da zaboravite pristupne podatke Google nalogu, međutim i ovaj problem možemo rešiti. Možete nam doneti svoj telefon, zajedno sa dokazom o kupovini, a mi ćemo uz pomoć posebnih alata resetovati Vaš telefon na fabrička podešavanja.

Niste se pronašli u gore navedenim problemima?

Kontaktirajte nas da vidimo kako Vam možemo pomoći!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.