×
Palmotićeva 5, 11103 Beograd

Servis laserskih štampača

Štampač

Zvuči kao vrlo jednostavna mašina, ubaciš papir, klikneš i dobiješ željenu kopiju. Međutim, oni predstavljaju svakodnevnicu u poslovnom svetu i zato je veoma važno održavati ih na adekvatan način.

Laserski štampači upravo su namenjeni, pre svega, profesionalnoj upotrebi. Imaju mnogo bolji kvalitet otisaka od drugih vrsta štampača, veću brzinu štampanja, duži radni vek i toneri sa bojom im traju duže. Zato ne dozvolite da Vaš posao pati zbog kvara Vašeg štampača!

Kvarova koji mogu zadesiti Vaš laserski štampač može biti mnogo. Međutim, razloga zbog koga dolazi do tih kvarova može biti još više. Ovim putem Vam predstavljamo najčešće:
-blokada toner kasete usled vlage i temperaturnih razlika
-pokvarena toner kaseta usled potrošnje foto ćelije opc-a ili kvara magnetnog valjka
-pocepana termo folija
-pocepan silikonski valjak
-nemogućnost štampača da povuče papir usled kvara pickup roller-a

Upravo usled ovih čestih kvarova nudimo sledeće usluge:

ČIŠĆENJE

Kako kod drugih uređaja, tako i kod laserskih štampača, pre svega je bitno održavati unutrašnjost Vašeg štampača čistom. Ukoliko budete redovno radili čišćenje sprečićete komplikovanije kvarove koji mogu zadesiti Vašu mašinu. Upravo zato smo mi tu, da Vam pomognemo da većih problema ne bude.

PROMENA SILIKONSKOG VALJKA / PICKUP ROLLER-A / TERMO FOLIJE

Površina valjka (koja radi uz pomoć roller-a) je ista kao površina lista papira na kojoj će se slika na kraju pojaviti, a svaka tačka na valjku odgovara tački na papiru. Upravo od ovog elementa zavisi kako će Vaša slika izgledati, tako da ukoliko uočite da Vaša slika ne izgleda baš identično, obratite nam se.

PROMENA TONERA

Kada god vidimo da se tekst nije oslikao kako treba na list papira, prva pomisao koja nam prolazi kroz glavu je „potrošio mi se toner“. U većini slučajeva to i jeste problem koji mi možemo rešiti za Vas za svega nekoliko minuta.

Niste se pronašli u gore navedenim problemima?

Kontaktirajte nas da vidimo kako Vam možemo pomoći!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.