×
Palmotićeva 5, 11103 Beograd

O nama

Mladen Stojačić Mladen Stojačić Glavni tehničar

Ideja o timu nastala je krajem 2012. godine sa ciljem da pružimo mogućnost popravke svih smart uređaja na jednom mestu. Već početkom 2013. godine počinjemo da radimo praktično u garažnim uslovima (stanovi, sobe, iznajmljeni lokali u propalim tržnim centrima). Prve mušterije bili su naši prijatelji i njihovi prijatelji koji su preporukom i angažovanjem na društvenim mrežama pomogli da se priča pokrene i večno smo im zahvalni na tome. Tadašnji Unix tim čine Nikola Stojanović i Dario Domaćinović.

Početkom 2015. godine zvanično osnivamo firmu „Unix Tim“ i prelazimo na koncept radnje koja nudi popravku uređaja i prodaju dodatne opreme. Tokom godina smo usmerili naše usluge na popravku mobilnih telefona, tablet uređaja, laptop i desktop računara, kao i servis laserskih štampača. Pored svih usluga koje nudimo, uvek smo tu i kada komšiji treba zalemiti neki jack za slušalice ili zameniti bateriju u daljincu za automobil.

Ljudi koji su najviše pomogli ceo koncept su upravo svi oni koji su u njemu radili i činili da održimo kvalitet i da se na taj način izborimo za svaku novu mušteriju. To su Bojan Jovanović, Dejan Veličković, Nikola Muškinja, Mladen Čitaković, Nemanja Simić, Milan Dinić i Mladen Stojačić.

Podaci o preduzeću

Naziv: UNIX TIM
Poslovno ime: UNIX TIM DOO BEOGRAD
Adresa: Palmotićeva 5, Beograd
PIB: 112022656
Matični broj: 21591459
Delatnost: 9512 – Popravka komunikacione opreme
Telefon: +381 66 006395
E-mail: unixbgd@gmail.com
Zakonski zastupnik: Milica Mladenović
Tekući račun: 265-1630310008479-92 – Raiffeisen banka
UNIX TIM DOO BEOGRAD nije obveznik Poreza na Dodatu Vrednost

Podatke u PDF formatu možete preuzeti ovde: podaci o preduzeću